Holmboesgt. 4, 0357 Oslo - Nordpolen Invest AS

12 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 50 m²

Her kjenner du på Oslos puls

Leilighetene har en fantastisk og sentral beliggenhet, samtidig som de ligger skjermet og lett tilbaketrukket på Majorstuen. De fleste servicefasiliteter og rekreasjonsmuligheter ligger i umiddelbar nærhet. Nærområdet kan by på alt fra spennende småbutikker med sjel, til trendy designbutikker – samt hyggelige kafeer, restauranter og serveringssteder. I tillegg får du direkte tilgang til unike shoppingmuligheter i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Bogstadveien er Norges kanskje mest kjente handlegate og ligger kun to steinkast fra leilighetene. Du får dessuten Oslos mangfoldige kulturliv og -meny servert på et fat.
 

Aktive og late rekreasjonsdager

I nærområdet ligger det også flere treningssentre. Majorstuen er samtidig et glimrende utgangspunkt for fysisk utfoldelse i Oslomarka. T-banen tar deg til både Frognerseteren og Sognsvann, hvor det er lysløyper og et stort løypenett for fantastiske skiturer. Nærområdet kan også friste med flere flotte parkanlegg der du kan nyte late dager i solen – med Frognerparken, Stensparken og Slottsparken innenfor gangavstand.
 

Enkel og rask adkomst til alt

Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, hvor buss, trikk og T-bane kan ta deg til nær sagt hvor som helst. Den gode offentlig kommunikasjon i området gir enkel adkomst til BI, Universitetet på Blindern og andre skoler.
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.