Nordsnoveien 11, 2007 Kjeller – Grüner Boligstiftelse

18 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 40 m²

Landlig og urbant

Leilighetene ligger i et sentralt og attraktivt boligområde – i luftige og grønne omgivelser – på Kjeller ved Lillestrøm. Det er kort vei både til sentrum av Lillestrøm og Høyskolen i Oslo og Akershus. Dagligvarehandelen kan enkelt gjennomføres i nærområdet, eller du kan gå – eller ta en 3-minutters busstur – inn til Lillestrøm. Her finner du et stort utvalg av handel- og servicetilbud – noe kjøpesenteret Lillestrøm Torv og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum byr på i stort monn . Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter.
 

Gode rekreasjonsmuligheter

Innenfor gangavstand – eller en kort busstur – ligger det fotballbaner, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssentre m.m. Det er bl.a. bare 5 min å gå til Åråsen fotballstadion, der Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Like ved Åråsen ligger det også et stort idrettsanlegg og Sørum fritidsgård med ridesenter.
 
En kort sykkel- eller gåtur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad – et populært badested med flere bassenger, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Du finner også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Tæruddalen byr også på flotte turmuligheter, og Syklistenes Landsforeningen har flere år på rad kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby.
 

Raskt å komme til resten av verden

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss – transport til Lillestrøm tar 3 minutter. Lillestrøm er for øvrig Romerikes sentrale kollektivknutepunkt – med bl.a. Flytoget og diverse transportalternativer i alle retninger.
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.