Maridalsveien 51 – 53, 0458 Oslo - Grüner Boligstiftelse

52 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 60 m²

I idylliske omgivelser

Leilighetene ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde mellom Grünerløkka, St. Hanshaugen, Sagene og Torshov.
Beliggenheten rett ved "Mølla", like ovenfor Alexander Kiellands Plass, gir kort vei til idylliske omgivelser i det historiske fabrikkområdet. Iladalen park er en nær og grønn oase tilbaketrukket fra all biltrafikk, og det er flere flotte turmuligheter langs Akerselva – som i den gamle trehusbebyggelsen og gågatene i Maridalsveien og Våghalsen. Du har også Møllaparken og Cubaparken i umiddelbar nærhet.  
 

Kortreiste innkjøp og opplevelser

Her har du nærhet til alt du kan ønske deg av kafeer, matbutikker, treningssentre og andre servicetilbud! I kjøpesenteret Kiellands hus, som ligger under fem minutter unna leilighetene, finner du apotek, vinmonopol, bokhandel, m.m.

Flere hyggelig og gode bydelsrestauranter ligger i umiddelbar nærhet. Mathallen på Vulkan er godt innenfor gangavstand, og er en fin møteplass for alle som er opptatt av god mat og kulinariske opplevelser. På sommeren er Alexander Kiellandsplass en stor piazza med kveldsol og flere uteserveringer.


Enkelt å oppleve mer av Oslo

Det er ti minutters gange til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Torshov eller Sagene. Her finner du flere kafeer, restauranter, utesteder, butikker og andre servicetilbud. Du har også gangavstand til sentrum. Det er svært god offentlig kommunikasjon i området, med tilknytning til hele Oslo.
 
Mulighet for leie av parkeringsplass
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.