Grünersgate 6 – 8, 0552 Oslo – Grüner Boligstiftelse

44 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 60 m²

Sentralt og midt i smørøyet

Her bor du midt i smørøyet – bare et steinkast unna det beste Grünerløkka har å by på. Her finner du et stort utvalg barer, restauranter, butikker og kafeer. Utelivet blomstrer, og her kan du virkelig boltre deg i kos og hygge – ute og inne!
 

Kortreiste opplevelser

Leilighetene har en svært praktisk beliggenhet, med 1 minutts gange fra trikkeholdeplassen som tar deg til sentrum av byen på 5 minutter. I tillegg har du Akerselva nesten som nærmeste nabo – 1 minutts gange unna omkranses den av glimrende turmuligheter, ulike aktiviteter og et bredt kulturtilbud. Som rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet finner du dessuten Sofienbergparken, Kubaparken og Birkelunden – små grønne oaser midt i byen!
 

Kultur og historie

Grünerløkka har flere kunstgallerier og kulturscener, og her finner du også Popsenteret i Schous Kulturbryggeri – med sin særegne blanding av forskjellige musikkaktiviteter og norsk pop-nostalgi.

Det er nok å finne på i denne bydelen – med sine fossestryk og mange broer, kulturtilbud og spennende arbeiderhistorie.

Mulighet for leie av parkeringsplass.
Send søknadskjema
Leie hos oss
Galleri
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.