Sverdrupsgate 24, 0559 Oslo – Grüner Boligstiftelse

56 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 60 m²

Populært og sentralt område

Leilighetene har en attraktiv beliggenhet – i et populært og sentralt område på Grünerløkka/Sofienberg. Dette er et stille, rolig og veletablert strøk med liten trafikk, omgitt av miljøgater og beplantning. Ønsker du å bevege deg ned til Oslo sentrum, så er det bare snakk om noen minutters gangavstand. Det er dessuten et meget godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet – for transport til bl.a høyskoler og universitet.
 

Kort vei til gode opplevelser

Er du på jakt etter flotte og unike turmuligheter, så anbefales en tur langs Akerselva, med gang- og sykkelstier helt opp til Maridalen. Andre grønne rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet er Sofienbergparken, Kubaparken, Birkelunden, Tøyenparken og Botanisk hage.
 

Trivelig og variert uteliv

På Grünerløkka finnes det et myldrende og eksotisk miljø – med et stort utvalg av restauranter, spisesteder, barer og kafeer. Her er det mulig å tilfredsstille de fleste ønsker og preferanser. Det er også et stort utvalg av butikker i området – enten du skal handle mat, klær eller bare ting og tang.
 
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.