Øvrefoss 9, 0555 Oslo Nordpolen Invest AS

25 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 60 m²

Nærhet til alle fasiliteter

Leilighetene har en attraktiv og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka, ikke langt fra Birkelunden. Du har tilgang til alt av fasiliteter i nærheten. Grünerløkka har et stort utvalg av restauranter, nisjeforretninger, bruktbutikker, markeder, kaféer og serveringssteder. I området finner du dessuten flere matbutikker, også søndagsåpne.


Oslos mest stemningsfulle bydel

Grünerløkka er ofte omtalt som den mest stemningsfulle bydelen i hele Oslo og er kjent for sitt yrende folkeliv. I Birkelunden arrangeres det ofte markeder og andre kulturaktiviteter, og i nærheten finnes det flere grønne lunger – som f.eks. Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Kubaparken og Grünerhagen. 

På andre siden av Akerselva finner du også Vulkan, Oslos trendy og kreative kultur- og næringssenter. Her finner du bl.a. den populære Mathallen, med sine spennende råvarer og serveringssteder.
 

Kort avstand til det gode liv

Akerselva renner like ved, og her går det hyggelige turstier elvelangs, fra sentrum i sør til Maridalen og Nordmarka i nord.
Ringnes Park med kino, treningssenter og dagligvarebutikk ligger et steinkast unna.

Dersom du ikke ønsker å ta den ca. 10 minutters gangen til Oslo sentrum, er det god offentlig kommunikasjon med både buss og trikk i umiddelbar nærhet.
 
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.