Strømsveien 97, 2010 Strømmen - Grüner Boligstiftelse

15 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 60 m²

Trivelig og mangfoldig

Strømmen ligger sentralt – midt mellom Oslo og Gardermoen – og er et tettsted i svært rask utvikling. Leilighetene har gangavstand til det meste, bl.a. Strømmen Storsenter – et av Norges største kjøpesenter. Her finner du uendelige shoppingmuligheter – blant 200 butikker innen mote, interiør, helseprodukter, sportsutstyr, vinmonopol, m.m. – samt flere spisesteder og diverse tjenester. Skedsmo bibliotek ligger et steinkast unna, med bokmøter, lesesirkler og kunstutstillinger. I Strømmen finner du for øvrig et godt utvalg dagligvarebutikker, kaféer, utesteder, nisjebutikker, treningssentere, servicetilbud, m.m.
 

Enkel tilgang til opplevelser

Sagelva renner gjennom Strømmen og flyter bare noen meter unna leilighetene. Her finner du fine gang- og sykkelstier for tur og rekreasjon.
Som nærmeste nabo ligger Lillestrøm, med alle bymessige fasiliteter, kun en kort sykkeltur unna leilighetene. Kino, kulturhus, en rekke restauranter og utesteder er attraktive tilbud. Her finner du også høyskole og flere utdanningsinstitusjoner. I et fint grøntområde ligger Nebbursvollen Bad, et stort friluftsbad med mange fasiliteter. Byfesten i Lillestrøm, som går over flere dager i juni måned, er et stort trekkplaster for store og små. 
 

God kollektivmuligheter

Kollektivmulighetene til og fra Strømmen er gode. Leilighetene har umiddelbar nærhet til busstopp og gangavstand til Strømmen stasjon. Buss og tog tar deg til Oslo på 20 minutter, og til Lillestrøm på 3. Lillestrøm er for øvrig Romerikes sentrale kollektivknutepunkt – med bl.a. Flytoget og diverse alternativer i alle retninger.
 
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.