Peter Møllersvei 3A og B 0585 Oslo - Grüner Boligstiftelse

30 leiligheter
Størrelser fra 40 m² til 90 m²

Sentralt og trivelig

Løren ligger plassert mellom Hasle og Refstad, samt mellom Økern og Sinsen. Leilighetene ligger i et populært og tilbaketrukket boligområde på Løren, som har utviklet seg til å bli svært attraktivt de senere årene – mye på grunn av områdets beliggenhet og fine utvikling. I en ellers travel og stressende hverdag kan du komme hjem til leiligheten og oppleve en behagelig skjerming fra mas, byliv og trafikkstøy. 
 

Kort vei til alt du måtte ønske

På samme tid som du opplever rolige omgivelser, er det kort vei til alt du måtte ønske deg ­– om du skal handle mat, ta deg en treningsøkt, spise en god middag ute eller ta kollektivtransport til Oslo sentrum eller andre deler av byen. Du har enkel tilgang til buss, og Løren T-banestasjon ligger kun få minutter unna.
 
Løren Torg ligger et steinkast unna og byr på flere kaféer der helgefrokosten eller morgenkaffen kan inntas. Her finner du også restauranter, dagligvarebutikk og treningstilbud. Lørenparken med skulpturer, lekeapparater og barnehage ligger også i umiddelbar nærhet.
 

Godt og spennende nabolag

Nærmeste nabolag, Økernområdet, er i rivende utvikling og er spådd å bli et av Oslos viktigste møtepunkter. Økern skal utvikles til å bli den gode og innholdsrike fremtidsbyen, med kulturell nyskapning som bl.a. Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, stort kjøpesenter med alle fasiliteter og et nytt badeland. Målet er å etablere et bredt og innholdsrikt tilbud for hele befolkningen.
Send søknadskjema
Leie hos oss
Beliggenhet
Kontakt oss
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.