Harald Hårfagresgt. 10 B 0363 Oslo

12 leiligheter
Størrelser fra 30 m² til 90 m²

Rolig og svært sentral beliggenhet

Leilighetene ligger i et meget sentralt og attraktivt område mellom  Majorstuen og Marienlyst – rolig, usjenert og med lite trafikk. Her finner du alt du kan ønske deg i eget nærområde. Det er kort vei til butikker, restauranter, treningssentre, barer, servicetilbud, samt tur- og rekreasjonsmuligheter. 

Du finner et bredt utvalg av dagligvarebutikker i nærområdet, men også gode muligheter for litt mer spennende innkjøp – med grønnsaksbutikker, bakerier og ikke minst gode spesialbutikker. Kort avstand til Colosseum senter med et variert utvalg butikker, og i Bogstadveien finnes det et myldrende utvalg både innenfor shopping og uteliv. Leilighetene ligger sentralt i forhold til utdanningsinstitusjoner som UIO, HIO, AHO, KhiO, Westerdals, Tannlegehøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høyskole ­– og kun en trikketur unna BI.
 

Rekreasjon og fritid

Du finner flere populære friarealer i nærmiljøet – som Frognerparken, Marienlyst og Stensparken. En kort busstur til Sjølyst, og du er straks på naturskjønne Bygdøy. En spasertur unna ligger et av Nord-Europas mest unike kinoanlegg – Colosseum Kino. Du har også enkel tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Nordmarka – bare noen få minutter unna med kollektiv transport.


Svært godt kollektivtilbud

En liten gåtur bringer deg til Majorstuen, som er et knutepunkt for kollektivtrafikk i alle retninger – enten med T-bane, buss eller trikk. Det er enkelt å komme seg rundt, enten du skal i retning øst eller vest, mot sentrum eller Nordmarka.
Send søknadskjema
Beliggenhet
Kontakt oss
Navn
Epost
Telefon
Emne
Henvendelsen gjelder:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Kontaktinformasjon
Torvet 3, 2000 Lillestrøm
post@nokkeleiendom.no
Tlf: 63 81 25 00
Jeanette Kilmork
Daglig leder
Mobil: 480 73 291
jeanette@nokkeleiendom.no
Kristoffer Oppen
Utleieansvarlig
Mobil: 918 04 410
kristoffer@nokkeleiendom.no
Jonny Mitacek
Teknisk sjef
Mobil: 924 60 924
jonny@nokkeleiendom.no
Philippe Juell
Vaktmester
Mobil: 401 03 666
philippe@nokkeleiendom.no
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nokkeleiendom.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​